loading...

Om oss

Ett litet företag som ligger 1 mil utanför Skånes hjärta, Höör. Grunden till Zanniz små underverk är min passion för att skapa och samtidigt få dela med mig av mina små underverk:) Vad är då mina "små underverk"? Jo, det kan tex vara blomsterarrangemang, dörrkransar handgjorda ljuslyktor och barnstolar, vinglas, ölglas, champagneglas, burkar, lyktor och träbrickor som jag trycker personliga tryck på. (Se gärna några av de exempel jag har i mitt galleri).
Jag älskar nya idéer och utmaningar så har ni någon tanke på en sak till erat hem eller present till någon så var inte rädda för att fråga!

För mig är god service viktigt!Att tillgodose kundens önskemål i den mån jag förmår är något som betyder väldigt mycket för mig. Jag har ett stort intresse för inredning och i min butik finner man inredning med varierat utbud efter årstiderna samt färdiga presenter för olika tillfällen.

HÖRT FRÅN KUNDER

Tusen TACK för den OTROLIGT fina ljustavlan<3 <3 <3
MER än nöjd med resultatet :) Kan inte slita ögenen ifrån den!! Vilken känsla du har för dina kreationer <3 Så fruktansvärt duktig! Inte sista gången jag handlar utav dig!

TACK för underbara kransar och KANONSERVICE!! Återkommer snart igen :-)

Mormor och morfar blev jätte glada för sina fina unika tavlor på barnbarnen. Tack så mycket. Du är verklig duktig och jätte bra service. Du fixar och pillar tills även den kräsna blir nöjd :)